...Everything you look at through love is beautiful...


Christian Morgenstern

trouwringen

In onze winkel vindt u een bijzondere en grote collectie trouwringen, of partnerringen. Veel van de trouwringen worden gemaakt in ons eigen atelier. U kunt samen met ons uw keuze bepalen, wij nemen er alle tijd voor.

Uw eigen ontwerp

Dit paar trouwringen is speciaal ontworpen en gesmeed voor een van onze klanten. De princesse geslepen diamant in het midden van de damesring kwam uit een bestaande ring, hij is opnieuw gezet in een prachtige strakke zetting met diamanten ernaast. De robuuste, strakke herenring sluit er qua model volledig op aan. Vakmanschap uit eigen atelier.

 

» Meer Uw eigen ontwerp

Aller SpanningaAller Spanninga heeft alles in huis om wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om de liefde te bezegelen. Niet voor niets kunnen buigen de edelsmeden van Aller Spanninga op 150 jaar ervaring in het ambacht en is het atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste trouwringenatelier van Nederland. Met een feilloos oog voor trends, mode en innovatie. 

 

Wij hebben een zeer grote collectie trouwringen in de winkel om te bekijken, en samen met jullie aan te passen naar jullie wensen. 

» Meer Aller Spanninga

Vincent van Hees

De ontwerpen van edelsmid Vincent van Hees kenmerken zich door strakke geometrische vormen en vloeiende lijnen die elkaar moeiteloos lijken te vinden. In onze winkel vind u een uitgebreide collectie trouwringen van deze edelsmid.

 

» Meer Vincent van Hees

© 2019