• Aller Spanninga

  29 mei, 2014 in Trouwringen door Michel

  Annet en ik zijn op zoek gegaan naar een nieuwe collectie trouwringen die een goede aanvulling kan zijn op de rest van onze collectie. We zijn al jaren blij met de prachtige ringen van Vincent van Hees, mijn eigen ontwerpen vinden onze klanten bijzonder mooi, maar we merkten dat er behoefte is aan een ruime keuze in de verschillende goudkleuren. Dat hebben we gevonden: vanaf deze week ligt er een prachtige ruime collectie ringen van Aller Spanninga in onze winkel. 

  Aller Spanninga is het grootste nederlandse trouwringenmerk, en de edelsmeden van dit bedrijf hebben zich helemaal gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige ringen in elke prijsklasse. U bent van harte welkom de collectie te komen bekijken, samen kunnen wij het perfecte paar voor u samenstellen. 

  Lees meer....
 • EXPOSITIE BACK TO THE FUTURE

  10 mei, 2013 in Sieraden door Michel

  Lapponia viert in 2013 het 50-jarig jubileum van haar meest bekende ontwerper en kunstenaar: Björn Weckström. Lapponia heeft haar goede naam in de juwelenwereld vooral te danken aan de uit de jaren ’60 stammende sculpturale vormen en vernieuwende ideeën van Weckström. Lapponia is nu Finland’s meest internationale sieradenmerk geworden. 

  De meest beroemde sieraden van Björn Weckström zijn nu exclusief bij ons te zien in de bijzondere expositie: Back To The Future. De sieraden zijn te bewonderen vanaf 14 mei t/m 30 mei. U bent van harte welkom!

  Lees meer....
 • Sieraden voor kinderen

  16 april, 2013 in Sieraden door Michel

  Wie herinnert zich haar eerste echte sieraad niet meer? Een bedelarmband of een zilveren ringetje, gekregen bij een speciale gelegenheid. Je voelde je bijzonder,  het sieraad werd zorgvuldig gekoesterd.

  Die herinneringen willen we vandaag de dag vasthouden met mooie juweeltjes die gekoesterd en gedragen kunnen worden. Wanneer je jong bent, maar ook later als je volwassen wordt. Dat vinden wij mooi, dat zoeken wij in onze collectie.

  Voor de jonge dames hebben wij een strak vormgegeven zilveren ringetje van NOL. Dit ringetje groeit met je mee, we kunnen het in ons atelier gemakkelijk groter maken als je vingers groeien.

  Uit ons eigen atelier prachtige zilveren bloemen met een edelsteentje. Je draagt het aan een fijn collier. In dezelfde lijn bijpassende ringetjes, elke bloem is handgemaakt en uniek.

  Ook heel bijzonder: de Stories van Charlotte. Dit zijn zilveren bedels die je gemakkelijk zelf ergens aan kunt haken. Maak er een ketting of armbandje van. Wij combineren ze met edelsteenkettinkjes in allerlei lievelingskleuren. Zo vertel je jouw eigen verhaal, een verhaal dat je met je mee kunt dragen, ook als je een dame bent.

   

  Zoekt u een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment, wij helpen u graag. 

  Lees meer....
 • Lapponia

  27 november, 2012 in Sieraden door Michel

  Kerst 2012: Wij hebben weer prachtige nieuwe stukken in de winkel liggen. We zijn trots op prachtige colliers en armbanden van Lapponia. Er is een uitgebreide collectie in zilver en geelgoud te bewonderen. 

  Lees meer....

© 2019