...design, anders en vooral stijlvol...

horloges

Een mooi ontwerp, anders, en stijlvol, dat zijn de uitgangspunten voor onze horloge collectie. 

 

Jacob Jensen

Essentie, eenvoud en functie. Elimineren is het credo, waarbij de natuur geldt als een bron van inspiratie.

De stijl van Jacob Jensen wordt beschouwd als toonaangevend voor Deens Design. Objecten die in vorm en in materiaal de filosofie van de beroemde ontwerpstudio weerspiegelen. In de staalkaart domineren de kleurtonen grijs en zwart die refereren aan de dag en de nacht, terwijl het perspectief van de strakke lijnen de horizon verbeeldt. Jacob Jensen horloges worden nu al beschouwd als de klassiekers van toekomst.

» Meer Jacob Jensen

A.B. Art

A.B.art horloges zijn ontworpen door de Duitser Alexander Burhans. Met het minimalistische design en eenvoudige materiaal en vormkeuze zijn deze horloges een klasse apart. A.B. Art horloges worden in Zwitserland gemaakt en beschikken allen over een hoogwaardig quartz uurwerk en saffierglas.

 

» Meer A.B. Art

M&M

Het horlogemerk M&M is terug in Nederland, en in onze winkel! Alle modellen hebben de herkenbare touch van Georg Plum, de inspirator achter het merk M&M. Met de slogan "Design is not enough" brengt Georg Plum - één van de meest creatieve en beste horloge designers ter wereld - een bijzonder horlogemerk terug op de Nederlandse markt. 

Bijzonder stijlvolle horloges met een goede prijs-kwaliteit verhouding tussen 90 euro en 200 euro.

» Meer M&M

© 2017